tisdag 28 februari 2012

When a King loves a Queen

love last forever...

Brides and Beauties <3 King Love Queen 
= SANT 

28 februari 2012 startar en ny kärleks saga i mina lokaler på Österlång gatan 21 i Borås.

Jag gillar nya idéer och länge har jag haft en vision att erbjuda mina kunder ett helhets concept  & det hör ju till  Brides and BEAUTIES att man  även ska få hjälp med att sköta sin skönhet hos oss & har länge slussat mina kunder till alla underbara salonger som finns i Borås & kommer fortfarande att göra det...
Men konceptet att hitta sin klänning / kostym hos oss få den ändrad och fixad efter sina önskemål och även få en skönhets konsultation och på bröllops dagen kan både brud & brudgum och tärnor bli i ordning gjorda hos oss, påklädda och redo att åka och ta emot sina gäster. 

Ingen har missat att min gode vän och högra hand inom One & Only's succé är Fazli Krasniqi , när han fick möjligheten att ta över salongen han jobbade på och behövde en lokal såg vi båda möjligheten att förverkliga en vision..

Så på mycket kort tid har vi renoverat och ändrat lite i lokalerena som har blivit 
"varmare" och "mysigare" 

Har även placerat min symaskin & mina "verktyg" mitt i bland alla One & Only's klänningarna & nytt för detta konceptet är att vi även syr upp din drömklänning efter dina önskemål.. nya varma mysiga & lyxiga mer "privata" provrum inreds för fullt..det blir en mer härlig hemkänsla över hela lokalen...och minst sagt underbara möbler som den härliga spegeln som Hannele tog med sig..

Vill passa på att tacka Mika & hans bygg killar som på ett otroligt snabbt & proffesionellt sätt byggde om allt åt oss på mycket kort tid :-) 


och önskar alla gamla & nya kunder hjärtligt välkomna till 

Brides and Beauties & King Love Queen 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar