fredag 19 augusti 2011

No one can whistle a symphony.

It takes a whole orchestra to play it.


Är den första kedjan för privatägda Bröllops & Festbutiker som garanterar att man är en "auktoriserad butik" där service, tillit & kunden står i centrum.

När man som brudpar håller i så många trådar och ska spendera så mycket pengar på sitt bröllop är det lätt att man blir "lurad" man kan tex hitta en klänning, det tar minst 3 månader att få den uppsydd, man betalar en handpenning på minst 4+% det kan vara allt från 2000-10000kr, på dom 3 månaderna hinner mycket hända, bolaget kan gå i konkurs, byta ägare etc, klart man då kan anmäla det men hur roligt är det att stressa med sådant veckorna innan sin stora dag? EN sådan upplevelse slipper man tex hos oss på "wedding store "-butikerna där Vi är ett team av dom bästa inom branchen, som sammarbetar och skapar en harmoni där du som KUND, står i centrum inför DIN STORA DAG.

Brides and Beauties skrev på avtalet om att gå med i Wedding Store kedjan i våras, men det är först nu till hösten vi börjar ordentligt efter en renovering av fasaden till fastigheten vi finns i ( & snart kommer nya skyltar upp)  och invändig uppfrächning (som vi gör varje höst) nytt för i år så kommer vi utöver vårt sortiment av klänningar även sälja från dessa märken:

Som tillverkar Klänningar speciellt framtagna för Wedding Store samt deras vanliga utbud av lyxiga klänningar för bal & bröllop.

som tillverkar tidlösa & eleganta smoking, frack & herrskjortor med den perfekta passformen.Samt moderiktiga accesoarer som näsdukar, hängslen, slipsar & flugor.

Som tillverkar en lyxig herr kollektion, för fest & bröllop. Samtliga plagg tillverkas i Italien & Portugal


Vi kommer även satsa STORT på uthyrning av Smocking & Frack.
Det kommer bli så roligt att även hjälpa herrarna som besöker oss, så nu kommer Ni kunna få allt färdigt under ett besök hos oss.

Vilken som är din närmaste auktoriserade Wedding Store butik får du veta mer om om du besöker:











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar